Необходимо време: 30 мин.
Необходими продукти:
2 пакета бисквити „Роден край” (за торта)
За крема:
1/2 хляб
1 малък
маргарин
1 чаена чаша
захар
4 с.л. какао
1 ванилия
За сиропа:
100 мл кафе
2-3 с.л.
захар
Хлябът се
накисва във вода, след като се отстрани кората му. Изстисква се и се смесва с
маргарина, захарта, какаото и ванилията. Разбиват се, докато се получи
еднороден крем. В плоска чиния се нареждат ред бисквити леко сиропирани, ред
крем, като се редуват до изчерпването на продуктите. Сладкишът се намазва с
крем отгоре и отстрани. Оставя се в хладилник за 2-3 часа, докато се стегне.
Съвет: По желание може да се украси с орехи, кокосови
стърготини или захарни пръчици.
Няма коментари:
Публикуване на коментар